Na začátku spolupráce s námi je dostatek vstupních informací o koncepci, pojetí a velikosti provozu. Výstupem je kvalitní projekt kuchyně, který vypracujeme na základě vlastního zaměření. Projekt konzultujeme následně s provozovatelem, s šéfkuchařem popř. jinými zainteresovanými lidmi. Projekt odpovídá požadavkům legislativy a moderním přístupům v gastronomii. Nabízíme projednání na hygieně, následuje vypracování projektu do stadia prováděcí dokumentace.
Realizace zakázky spočívá v montáži odbornými techniky z vlastních řad školených zaměstnanců, zaškolení obsluhy odborným kuchařem přímo v provozu.
Dlouhodobě spolupracujeme v rámci preventivního i pozáručního servisu, dodávek kvalitní chemie a poradenství.
Při zpracování projektové dokumentace klademe důraz nejen funkčnost provozu, ale také optimalizaci ploch a snadnou oblužnost. Zajišťujeme technický dozor.
Projekty tvoříme s využitím programu Autocad. Výstupem jsou přehledně zpracované dokumenty v různém stupni rozpracování.
U každého vizualizovaného interiéru záleží na účelu a typu vizualizace. V případě technologického řešení není potřeba klást důraz na detail a podrobnější zpracování, jde spíše o schematické znázornění zařízení. Zde je 3D model (SketchUp) důležitý zejména pro představu uspořádání a dispozičního řešení kuchyně a pro simulaci provozu. Na základě Vašeho požadavku proto připravíme a navrhneme vhodné řešení. Výstupem je schematický 3D model konkrétního prostoru a pohledy na jednotlivé části.
V případě, že se jedná o zařízení určené k prezentaci nabízených produktů zákazníkovi, tzn. prodejní vitríny, barové sestavy, otevřené kuchyně apod., snažíme se o detailní zpracování v součinnosti s návrhem interiéru.