Tradiční italský výrobce zařízení pro gastronomii, společnost ANGELO PO, má více než devadesátiletou zkušenost ve výrobě stravovacích zařízení. ANGELO PO je jednou z nejuznávanějších firem v oboru a její produkty mají díky své kvalitě, spolehlivosti, bezpečnosti, stabilnímu výkonu i špičkovému designu skvělé jméno a pevnou pozici na celosvětovém trhu. Sídlo společnosti se 450 zaměstnanci je v italském městě Carpi, jenom v Itálii má ANGELO PO rozsáhlou prodejní síť s 90 pobočkami a po celém světě pak přes 600 autorizovaných distributorů.
Sestavte si kuchyňský blok podle vašich potřeb.
Varná technologie ICON 9000 představuje jedinečný modulární varný systém, který umožňuje optimální využití prostoru. Součástí sestav jsou multifunkční prvky, které výrazně snižují nároky na pracovní prostor. Extrémně modulární v horizontálním i vertikálním směru; zakomponované LED technologie zaručují optimální osvětlení pracoviště; GN zásobníky umožňují udržovat ingredience na dosah; integrované elektrické zásuvky a vodovodní kohoutky usnadňují manipulaci během příprav.
Pro svůj výkon, funkčnost, bezpečnost a moderní design je špičkovým strojem do gastronomických provozů s nejvyššími nároky.
Možnost volby síly plechu 2 nebo 3 mm.
Varná technologie GAMMA 700 ukazuje, jak je možné sloučit vysoký výkon a velké varné plochy s relativně malou hloubkou modulu. Přístroje GAMMA 700 poskytují nejvyšší možný výkon a spolehlivý provoz při dlouhé životnosti. GAMMA 700 byla navržena a vyrobena tak, aby svojí funkčností a ergonomickým řešením poskytovala uživatelsky komfortní obsluhu a navíc je atraktivní svým designem a moderním vzhledem. Díky vysoké variabilitě lze jednotlivé spotřebiče instalovat na teplé, studené či neutrální podstavce přesně tak, aby vzájemným propojením vznikl kompaktní celek pro profesionální výkon.
Vzduchová a tepelná clona. Zajišťuje nižší teplotu v kuchyni, lepší odsávání digestoře. Poslouží výborně jako protipachová bariéra, vše pro maximální komfort kuchaře.
Šokery ANGELO PO jsou vybaveny patentovanou inovační technologií šokového chlazení.Díky izolaci o tloušťce 75 mm a elektronickému kontrolnímu systému jsou tato šokovací zařízení skutečnou revolucí. Přesné řízení procesu zmrazování nebo zchlazování v průběhu různých fází cyklu zabraňuje povrchovému zmrazení a znehodnocení vstupních surovin, udržuje jídlo voňavé, chutné, atraktivní na pohled a hlavně zajišťuje výstupní parametry vyhovující požadavkům hygieny. Tento typ šokového chlazení je vhodný pro všechny typy jídla.
Profesionální chladicí a mrazicí skříně ANGELO PO jsou vyráběny ve všech velikostech pro dokonalé využití prostoru v gastronomických provozech. Dokonalou hygienu a snadnou údržbu zajistí povrch z nerezové oceli AISI 304, chladicí systém s detekcí poruch zaručuje perfektní chlazení potravin. Chladicí a mrazicí skříně ANGELO PO svým vynikajícím výkonem, vysokou spolehlivostí a nejnovějšími technologiemi splňujícími potřeby gastronomických provozů všech velikostí nabízí kromě bezchybného provozu také významné snížení provozních nákladů.